Project: Rodenbach Gent

De eigenaars en tevens de buren van het rijhuisje besloten na 3 jaar leegstand het huis een grondige renovatie te geven. Vermits beperkt budget en gebrek aan tijd kwamen ze terecht bij Het Pandschap. Het huis was niet geïsoleerd, noch vloer, noch dak. Enkel beglaasd en niets van voorzieningen (keuken en badkamer).

Op het eerste kozen we ervoor om de grootste kamer op te splitsen in slaapkamer en badkamer. Via een sas creëerden we toegang tot een extra ruimte die dient als slaapkamer. Op die manier werd een klein huisje aangenaam bewoonbaar voor een gezin van 4 met alle comfort.

Het huis kreeg naast een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, dubbele beglazing, vloer- en dakisolatie. Ook de voortuin werd afgesloten met een kastanje omheining en tuinpoort.

Heb je zelf een pand?

Dan is Het Pandschap wellicht iets voor jou!